Filmene som fikk spilloppfølgere

Vi drar til Hollywood i ukas Rad Crew-podcast.

9. mars 2023 18:46

(PressFire.no): Det er mye snakk om filmversjoner av kjente spill nå om dagen. Suksessen til «The Last of Us», «Sonic»-filmen og forventningene rundt den kommende «Mario»-filmen har gjort dataspillfilmer og serier til en skikkelig snakkis.

Men hva med andre veien? Spill som er direkte basert på filmer har ofte fått blandet mottakelse, men en subsjanger har likevel fått en ganske god track record: Nemlig de spillene som fungerer som direkte oppfølgere til filmer, og det er tema i første del av ukas Rad Crew-podcast!

Flere av disse spillene har nemlig vært svært vellykkede, og toppet flere GOTY-lister da de kom ut. «Alien Isolation» fra 2014 er bare et eksempel, og du må høre episoden for å finne ut hvilke andre vi har på Topp 5-lista!

Vi snakker også om ukas spillnyheter, spillene vi har spilt i det siste (blant annet «Wild Hearts») og mye mer! Nyt showet så snakkes vi neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3