Farvel Yuji Naka og NoobworK kjøper seg inn i «Dwarfheim»

14. juni 2021 16:21

(PressFire.no): Den norske youtuberen og entreprenøren Joachim «NoobworK» Haraldsen har tro på det nyskapende RTS-spillet «Dwarfheim» fra Pineleaf Studio i Trondheim. NoobworK har investert i spillet som for tiden ber om finansiering gjennom nettstedet Invesdor.

I ukens episode av podkasten Spillrevyen diskuterer Jon Cato Lorentzen og Lars Richard Olsen urovekkende brukertall for early access-tittelen, og lurer på om det må skje noen endringer for å lokke flere spillere før det lanseres som et ferdig produkt.

En stor pengeinnsamling til Palestina gjennom spill, UbiSofts nye image og ikke minst Sonic-skaper Yuji Nakas triste exit fra Square Enix er også tema i ukens episode. Naka er bare 55 år gammel, men den viktige spillskaperen har slitt i det siste.

Du får også en liten oppdatering fra E3 som er langt fra ferdig. Vi kommer med en mer fyldig rapport derfra i duoens andre podkast LOLbua som kommer ut hver onsdag.

Spillrevyen lages i samarbeid med PressFire. Du kan støtte oss begge på Patreon. Støtte til Spillrevyen gir deg blant annet early access til episodene og helt egne bonus-episoder som kun distribueres gjennom Patreon.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3