Får vi snart mer «Final Fantasy» på Xbox?

«Final Fantasy XIV» kan være første steg. Her er ukas Rad Crew-podcast!

3. august 2023 16:25

(PressFire.no): Ingen ringere enn Xbox-sjef Phil Spencer dukket opp på «Final Fantasy XIV» sitt FanFest-arrangement i Las Vegas forrige helg, og annonserte sammen med spillets produsent Naoki Yoshida samt CEO av Square Enix, Takashi Kiryu, at spillet kommer til Xbox.

I en bisetning ble det også nevnt at dette var et ledd i en satsing som vil bringe fremtidige Square Enix-titler til Xbox. Vi diskuterer i ukas episode hva dette kan bety og hvorvidt dette kan gi Xbox-eiere litt mer «Final Fantasy» i årene som kommer, blant andre ting.

Pluss: Vi diskuterer også alle de andre «Final Fantasy XIV»-nyhetene om ny ekspansjon, grafikkoppdatering og mer! Og ikke minst: Ryktene og informasjonen vi har klart å pusle sammen om den nye Nintendo-konsollen - arvtageren etter den ultrapopulære Switch.

I ukas Topp 5 ser vi 20 år tilbake i tid for å finne ut av hva som var de fem beste spillene fra 2003. Det er sjokkerende lenge siden selv om det ikke føles sånn. Ny episoden så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3