Får vi endelig en verdig oppfølger til «X-Wing» og «TIE Fighter»?

Vi tør nesten ikke håpe. Dette pluss mye mer i ukas episode av Rad Crew-podcasten!

25. juni 2020 23:22


(PressFire.no): EA har vistfrem både et nytt «Star Wars»-spill og et nytt «Skate», men tross at vi er litt mette på «Star Wars» så var det kanskje dette som fanga oppmerksomheten vår aller mest. Jeg er i alle fall superfan av de klassiske «X-Wing»-spillene, så dette ser jeg frem til. Vi snakker om det i ukas episode!

Det blir ikke mer «Rad Crew» enn ukas Topp 5-liste hvor vi tar for oss spill basert på TV-serier, de fleste av veldig variabel kvalitet. Noen som musker det forferdelige «Lost»-spillet på PS3 og Xbox 360? Gud bedre det var begredelige greier - men enkle 1000 gamerscore i det minste!


Are omtalte «The Last of Us 2» for et par uker siden, men nå som vi andre har spilt det er vi også supergira på å diskutere det - spoilerfritt - i ukas episode. Det får oss også over på en diskusjon om metacritic sitt brukerscore-system, og hvordan det blir brukt til å protestere på ting man ikke liker i stedenfor å anbefale/ikke anbefale produkter.


Pluss, et litt vanskelig tema, men vi prøver å dekke det: Det virker som tiden var overmoden for en opprydding i dårlig oppførsel, seksuell trakassering og enda verre i spillmiljøet, da mange har stått frem med sine historier den siste uken. Ikke bare i gamingmiljøet men også i pro wrestling, og standupkomedie. Det er en vanskelig ting å snakke om, og endelig vanskeligere ting å stå frem med, men vi håper det på andre siden av dette kan bli tryggere å være gamer, streamer, utvikler, eller hva som helst.


Rad Crew er tilbake 16. juli med en ny episode! God sommer! 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3