- Fantastisk kjørefølelse

«Gran Turismo 7» er for den harde kjernen. Her er ukas Rad Crew-podcast!

10. mars 2022 19:43

(PressFire.no): Selv ikke populariteten til «Forza Horizon»-spillene har kunnet dra Polyphony Digital en millimeter i retning av å lage et mer «casual»  bilspill. «Gran Turismo 7» er like hardcore som serien alltid har vært, og vi snakker om hvorfor i ukas episode.

Trodde du liksom at du bare kunne hopp inn i en Maserati eller Ferrari? Spillets attitude er: «Du må gjøre deg fortjent til disse bilene må du da skjønne. Har du ikke superlisens? Det var synd, da blir det Honda Civic på deg enn så lenge».

Likevel: Kjørefølelsen er helt upåklagelig fantastisk. Og med DualSense kontrolleren føler du så mye mer av veien, bilen, alt egentlig. Så vet du hva, jeg kan svelge en god del av den pretensiøse vibben når spillet føles så bra å spille.

Vi kommer også innom ukas spillnyheter, men før det har vi en Topp 5-liste som handler om annonserte spilloppfølgere som aldri kom ut! Et ganske spennende tema som involverer både ulovligheter og Guillermo Del Toro.

Snakkes neste uke på en ny episode, folkens!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3