- Et veldig terningkast 4-spill

Crystal Dynamics sin veldig kostbare «Avengers» er helt ålreit. Her er ukas Rad Crew-podcast!

17. september 2020 21:11

(PressFire.no): Endelig har vi spilt den ferdige versjonen av «Marvel's The Avengers» av gutta og jentene i «Tomb Raider»-studioet Crystal Dynamics. Ida og meg har spilt flere timer både enspiller og flerspiller i lag, og det har faktisk vært en positiv opplevelse.

Kanskje er spillet litt røft i kantene, men det er nærmere en uslipt diamant enn en klump med kull for vår del. Hør episoden for å finne ut hva vi mener om spillet som helhet!

Pluss: At Nvidia kjøper ARM er en skikkelig big deal, selv om vi kanskje ikke får se ringvirkningene av det før om et par år. Nvidia posisjonerer seg som en direkte konkurrent til AMD - i den forstand at de har både GPU og CPU i porteføljen. Det blir spennende å se, og vi forsøker oss på litt analyse i ukas episode.

Vi snakker også om noe annet som er i vinden - konsollnavn. Spesifikt oppsummerer vi de fem aller verste konsollnavnene de siste 40 årene. Har du noen tvilsomme favoritter, fyr løs i kommentarfeltet!

Jeg har også såvidt begynt på Crusader Kings og er imponert - forvent mer om det neste uke. Og ja ålreit, jeg fikk ikke laget artikkel med forrige episode, men jeg var syk OK? Dere finner den på Soundcloud og Apple og alle mulige slags apper.

Snakkes neste uke på internett, folkens. Hvis dere har et ledig øyeblikk: Legg igjen en anmeldelse i appen du hører på Rad Crew i, så hjelper det med å gjøre oss enda mer synlige!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3