- Et stort steg opp fra «Borderlands 3»

Her er ukas Rad Crew-podcast!

8. april 2022 09:52

(PressFire.no): «Borderlands 3» var en ganske stor skuffelse for meg. Så mange år med utvikling og det vi fikk var egentlig bare mer «Borderlands 2» med en dårligere handling og et par helt ufordragelige skurker.

«Tiny Tina’s Wonderlands» er et godt comeback for serien, med tonnevis av parodier på fantasy-klisjeer og meta-vitser som faktisk treffer.  Hør ukas episode for å finne ut mer om hva vi syns om Gearbox sitt nyeste!

Vi snakker også om det «Final Fantasy Tactics»-inspirerte «Triangle Strategy» som er helt konge, men vi klarer ikke la være å harselere litt med Square Enix sin bisarre navngiving av spill de siste åra. Det virker som det bare blir verre og verre, hvem skal stoppe dem?

I ukas Topp 5-liste tar vi for oss Kirby sine beste eventyr. Hen er en spillfigur som har vært med oss i minst 30 år, så det er nok å ta av. Men hvilket er det aller beste Kirby-spillet? 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3