Et nesten perfekt bilspill?

Vi snakker «Forza Horizon 5» i ukas Rad Crew-podcast.

11. november 2021 22:14

(PressFire.no): Kvaliteten på «Forza Horizon» spillene er så forutsigbar at det nesten ikke er spennende lenger. Men dæven så bra de er. Og det gjelder selvfølgelig også «Forza Horizon 5» som vi omtaler i ukas episode av Rad Crew. Hva syns vi om spillet som er Xbox Series X sin første giga-hit?

Pluss: I ukas Topp 5-liste diskuterer vi spill-revivals som gikk i dass. Husker dere «Duke Nukem Forever»? Det er nettopp slike spill vi snakker om i denne episoden:

Spillserier som var døde i lang tid bringes tilbake med stor fanfare, folk er spente, men når det kommer ut er det bare blæææ. Vi fant 5 av de aller mest floppa revivalsene i spillhistorien.

Vegar på sin side har tatt et dypdykk i indie-spill, og Are har spilt det nye kartet i «Apex Legends» som han mener har gitt spillet nytt liv sammen med den nye spillbare karakteren Ash.

Neste uke blir Rad Crew å finne på Eldorado Esport sammen med LevelUp og Spelledåsene. Vi håper å se dere der! Sjekk ut eventen her: https://eldoradoesport.no/event/live-night-5-med-lvl-up-og-spelledasene/

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3