- Et møkkaspill som jeg ikke klarer legge fra meg

Vi snakker «Magikarp Jump» og spill som dro til verdensrommet i ukas episode.

1. juni 2017 15:40

(PressFire.no): Christer Runde fra NerdCast ble egentlig med oss i ukas episode for å snakke om «Rime» denne uka, men tok også med seg en smertefull historie om avhengighet og Pokémon. Han har nemlig fått dilla på «Magikarp Jump» og klarer ikke slutte. Selv om han hater det! Også var det den pokkers sangen da.

Vi nevnte «Rime» og snakker selvfølgelig om det også. Hva ligner det mest på, «The Witness», «Journey» eller noe helt annet? Og er det verdt hundrelappene? Christer forklarer hvorfor spillet kanskje faller litt mellom to stoler.

I ukas Topp 5 snakker vi om de gangene da dataspillserier dro til verdensrommet, enten i mangel på ideer eller fordi utviklerne fikk masse nye ideer. Dere husker vel hvordan «Infinite Warfare» ble mottatt i fjor? Andre ganger går det bedre, som i «Super Mario Galaxy». Ukas liste er forøvrig delvis inspirert av Roger Moore og «Moonraker».

Folk er gretne på internett igjen. Denne gangen er det «Far Cry 5» som er målet, og det før noen engang har spilt det! Dette pluss nyheten om at Sony drar ut pluggen på Playstation 3-produksjon står i fokus i ukas nyhetssegment.  

Stian har forøvrig fremdeles dilla på «X-Wing Miniatures» og har kjøpt flere nye figurer. Han prøvde seg på en turnering i helga som var og forteller om opplevelsen!  

Til slutt hørte vi fra lytterne, som forteller om sine opplevelser med gamle spill som de oppdaga i nyere tid som de virkelig elska, enten noen anbefalte det for dem eller de oppdaget det selv.

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3