Et ekte «Assassin's Creed» eller kun en luftspeiling?

Vi snakker «Assassin's Creed Mirage» i ukas Rad Crew-podcast.

13. oktober 2023 17:34

(Rad Crew) Jeg glemmer aldri romjula 2009 hvor jeg knapt gjorde noe annet enn å spille «Assassin’s Creed 2» i dagevis, ofte rett ut av senga. Siden den gang har serien hatt noen skyhøye høyder men også noen store skivebom.

Vi var spente i Rad Crew-redaksjonen, på hva slags spill «Mirage» egentlig var. Var det virkelig en retur til den gamle formelen etter de tre giga-spillene «Origins», «Odyssey», og «Valhalla»?

Vi snakker om spillet i ukas episode, og deler inntrykkene våre av det som har vist seg å være et helt OK, men ikke fantastisk «Ass Ass in Screed».

Og apropos snikmyrding, så er det jo snart Halloween og vi fortsetter vår serie med skumle Topp 5-lister med en liste over spill som har kreative måter å gjemme lik på! Agent 47 er ekspert på det, har vi hørt.

Vi kommer såklart innom nyhetene også, hvor den foreløpige slutten på Unity-visa er at CEO John Riccitiello går av etter betalingsmodell-fadesen.

Nyt showet så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3