- Et av de beste japanske rollespillene noensinne

«Persona 5» fortsetter å dominere praten i ukas episode av Rad Crew

20. april 2017 12:47

(PressFire.no): Når et spill er så oppslukende og varer så lenge som «Persona 5» gjør kan det ikke holdes innenfor veggene til en enkelt episode av showet vårt. Så praten fortsetter denne uka også, og nå har både Are og Ida spilt det fengslende rollespillet. Are er sikker i sin sak, og mener dette er det beste japanske rollespillet han har spilt. Vi andre er ikke langt unna.

Men før det fant vi inspirasjon i katten Morgana fra ovennevnte spill, og oppsummerer våre fem favorittkatter i dataspill. Den feite katten fra «Splatoon» dukker selvsagt opp. Han heter Judd! 

Vi diskuterer også ukas toppnyheter: Nintendo stopper produksjonen av Mini-NES, «Starcraft» er gratis og vi får en oppfølger til «Star Wars Battlefront»  som heldigvis har enspillerkampanje denne gangen! 

Vi får også tid til litt diskusjon av remasteren av «Bulletstorm» som nå er ute på alle plattformer som kan krype og gå. Det er et veldig ålreit spill i 2017 som det var i 2011, men timingen kunne ikke vært verre med så mange fantastiske spill ute. Men jo, det er fremdeles gøy å få ekstra poeng for «buttshots».

Helt til slutt hørte vi fra lytterne, som delte sine aller største spillbragder med oss. Det viser seg at vi har både nesten-norgesmestere og nesten-verdensmestere iblant oss! 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3