Er «Streets of Rage 4» det beste moderne beat-em-up-spillet?

Det er faktisk godt mulig. Vi rangerer flere av dem i ukas episode av Rad Crew-podcasten!

15. mai 2020 15:35

(PressFire.no): Vi nærmer oss 30 år siden forrige «Streets of Rage» kom ut på Sega Mega Drive, men nå er plutselig et fjerde spill i serien ute på PC og konsoll. Duger det? Vi mener det, og går i dybden på hvorfor i ukas podcast.

Ikke bare er spillet en flott hyllest til tidligere spill i serien, men det introduserer nye mekanikker som puster nytt liv inn i en sjanger som kanskje har vært litt stuck i fortiden lenge nå.

Pluss: Vi fortsetter beat-em-up-snakket i ukas Topp 5 liste, som handler om fem andre moderne spill i den sjangeren som fortjener en ny titt. Synd at det ene spillet, «Scott Pilgrim», ikke går an å kjøpe lenger på grunn av rettighetsgreier.

Det blir også nyheter, der tilsynelatende noen i Sony har lekket lanseringsmåneden for PS5 i en jobbannonse, og vi gleder oss over at Nerdelandslaget samlet inn 600 000 kroner til UNICEF, en god sak. Vi kan love at vi også kommer tilbake med en ny veldedighetsstream i høst.

Thomas snakker også om det vakre indiespillet «Arise: A Simple Story», og ellers får du en stor dose av det vanlige Rad Crew-tullet du kan forvente fra oss hver uke. Snakkes igjen neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3