Er «Splatoon 3» mer enn mer av det samme?

Og gjør det noe når du får mer av en god ting? Her er ukas episode av Rad Crew.

22. september 2022 21:27

(PressFire.no): «Splatoon 3» er ute, og byr såklart på mye maling, tagging, sjømats-ordspill og punk rock som de tidligere spillene også var kjent for. Og selv om det er moro, begynner denne fiskesuppa kanskje å smake litt for likt hver gang vi får en ny porsjon av den?

Det er liksom ingenting galt med «Splatoon 3», men i ukas episode spør vi oss selv omdet kanskje hadde vært bedre egnet som en utvidelse av «Splatoon 2». Hør showet for å få med deg inntrykkene våre.

Pluss: Massevisav materiell fra «GTA VI» er blitt stjålet og lekket på nettet, og vi prater om hva slags konsekvenser dette kan få – både for de ansatte i Rockstar, vi som venter på spillet, og gjerningspersonen som gjorde innbruddet.

Erik fra Pressfire blir også med for å fortelle om sin opplevelse med «Return to Monkey Island», et spill jeg også spiller i skrivende stund. Det er ikke bare en sjarmbombe, det er en hel sjarm-fregatt ladet med 20 sjarmkanoner.

Vi kommer også innom «Metal Hellsinger», et spill som på papiret absolutt ikke burde fungere så bra som det gjør. Her har man altså klart å blande rytmespill med turbo-gameplayet fra 2016-versjonen av «Doom» og det funker som bare pokker.

Nyt showet så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3