- Å være «Spider-Man» kommer helt naturlig

Inger Lise svinger seg mellom skyskraperne i ukas episode av Rad Crew.

6. september 2018 11:53

(PressFire.no): Det virker ikke som det er så lenge siden «Batman: Arkham Asylum» kom ut, men det er faktisk 9 år siden. Det skulle ta så lang tid før Marvel prøvde seg på noe som ikke bare var noe halvhjerta spill som er løst basert på filmene, eller elendige mobilspill.

Vår egen Inger Lise har spilt gjennom «Spider-Man» på PS4 og virker som hun storkoste seg gjennom hele greia, fra start til slutt. Det hjelper nok at utviklerne bak «Ratchet & Clank» står bak spillet, der du for første gang virkelig føler deg som Spider-Man.

Spillets største bragd er kanskje hvor bra det føles å svinge seg rundt, men også historien er vel verdt å få med seg, ifølge Inger Lise. Måten spillet karakteriserer Peter Parker og Mary Jane er et virkelig høydepunkt.

Pluss: du ser litt syk ut. Er du sikker på du ikke er smitta av noe? Kanskje du bør ta en tur innom «Two Point Hospital» for en liten sjekk? Det gjorde Stian i ukas episode, og han ble ikke skuffa av denne nostalgitrippen for fans av «Theme Hospital».

Vi tar også en liten tur innom det fabelaktige taktikk-spillet «Into the Breach» fra utviklerne av «FTL». Nå er spillet ute på Switch og har vel egentlig funnet sitt sanne hjem på den lille konsollen. Det er perfekt for håndholdt gaming.

Men før alt det: I ukas Topp 5 tar vi for oss våre åttebeinte venner: Edderkoppene! Det vil si de fem beste edderkoppene i spill, noensinne! Har du noen favoritter? Såklart har du ikke det. Edderkopper er nasty.

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3