Er Sony altfor besatt av AAA-spill?

Satsing på kun storspill og trygge franchiser gjør at vi klør oss litt i hodet i ukas Rad Crew-podcast.

15. april 2021 18:02

Så hva skjer i Sony-land egentlig? Ifølge bl.a. Jason Schreier hos Bloomberg kan vi vente en stadig økende fokusering på allerede kjente IP-er og såkalte AAA-spill under Jim Ryans ledelse, samtidig som det skjer en neglisjering av arven til Playstation med nedlegging av gamle online-butikker. Og nå tilsynelatende en remake av «The Last of Us», av alle ting? Et spill som fungerer utmerket i dag?

Og ikke nok med det: Nedleggelsen av Japan Studio som vi tidligere har omtalt forsterker bare denne trenden, og vi ser bekymringsfullt på situasjonen på tross av at Sony sine storspill i PS4-æraen var de beste i sin klasse. De små spillene var en viktig del av Playstation.

Men det er ikke bare alvor i ukas episode der vi også snakker om de fem beste spillkrokodillene noensinne! Jafs jafs.

Og vår egen Thomas er helt fra seg av begeistring over «It Takes Two», et spill han mener er en soleklar GOTY-kandidat allerede. Jeg på min side har spilt litt «Tekken 7» og «Dead or Alive 6» for å få min slåssefiks, men hva skjer med bildet på sistnevnte på HDR-TV-er og hvorfor har nesten ingen skrevet om det?

Uansett, kos dere med episoden så snakkes vi når vi snakkes!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3