Er «Pokémon Legends Arceus» et vellykket eksperiment?

Mye tyder på det! Her er ukas episode av Rad Crew.

3. februar 2022 16:47

(PressFire.no): Vent, kom det ikke et nytt Pokémon for bare to måneder siden? Uansett, her er et nytt et - med en åpen verden-twist, som vi diskuterer grundig i ukas episode.

Det viser seg at dette eksperimentet i stor grad er vellykket, og det er gøy å utforske fortidens Pokémon-univers på en stor skala. Litt teknisk og grafisk er det likevel å utsette. Hør episoden for å få med deg inntrykkene ikke bare til én, men tre av verdene!

Og apropos åpne verdener: I ukas Topp 5 tar vi for oss spillserier som etter å ha gitt ut flere lineære spilltitler, plutselig ga ut et åpen verden-spill med stort hell. Tenk for en revolusjon f.eks. «Burnout Paradise» var? Det skapte hele den moderne casual racingsjangeren.

I nyhetene diskuterer vi såklart oppkjøpet av Bungie som Sony overrasket med tidligere denne uken, såvel som Team17 sitt veldig upopulære inntog i den forbannede verdenen av NFTer (som de etter innspilling nå gjort full retrett på).

Nyt episoden så snakkes vi til uka!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3