Er offentlig støtte et hinder for norsk spillbransje?

Spillrevyen tar debatten.

7. september 2021 09:55

(PressFire.no): Bransjeveteran Jon Cato Lorentzen kommer med en ekstremt brennbar fakkel i ukens episode av podkasten Spillrevyen med Lars Richard Olsen.

Vil norsk spillbransje ha godt av at noen selskaper går konkurs? Og er det sånn at norske skattekroner brukes til å holde kunstig liv i selskaper som egentlig ikke har livets rett? Vi sparker igang debatten som vil tas opp igjen når spillbransjen samles på Klækken i oktober.

I episoden bidrar også Pressfires Erik Fossum som har snakket med alle norske politiske partier på Stortinget om deres syn på spill og spillkultur. Ikke alle ser ut til å ha full kontroll på det de snakker om.

Som vanlig får du også tips om ukens mest spennende spillutgivelser.

Lytt også til podkastene LOLbua og RageQuit hvis du ønsker mer snakk om spill - om enn ikke i like dannede former som i Spillrevyen. Hvis du ønsker å støtte norsk spilljournalistikk kan du gjøre det på Patreon. Her kan du slenge noen kroner til både LOLbua-podkastene (inkludert Spillrevyen) og Pressfire.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3