Er nye Playstation Plus verdt penga?

Og hvilket nivå bør du legge deg på? Her er ukas Rad Crew-podcast!

30. juni 2022 11:31

(PressFire.no): Sony Playstation sin nye abonnementstjeneste er nå tilgjengelig i Norge, og vi har testa den dyreste versjonen i ei uke nå. 

I ukas episode ser vi litt nærmere på hva du faktisk får tilgang til på det dyreste nivået «Premium» kontra de to andre nivåene. Er det verdt penga dine, og ikke minst: Er dette et godt svar på Xbox sitt populære «Gamepass»? Finn ut i ukas episode der jeg diskuterer dette viktige spørsmålet med Erik og Are! 

Vi snakker også inngående om det rett og slett fantastiske «Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge» som overgikk selv mine høye forventninger. Det oser personlighet! 

Det spiller såklart mye på «Turtles in Time» nostalgien, for ikke å snakke om generell «TMNT»-nostalgi, men det tilfører så mye mer til beat-em-up sjangeren og bringer den inn i det 21. århundre på helt mesterlig vis. Hør episoden for alle mine inntrykk av det som kanskje er mitt favorittspill hittil i år! 

Og til slutt: Gud hjelpe meg for jeg har begynt å spille «Genshin Impact» igjen. Det er bare så godt laget! Og ja, det er en såkalt «grind» men så lenge jeg har det gøy så gjør det ingenting. Anime waifus til folket! 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3