Er «Nier: Automata» siste sjanse for Platinum Games?

Vi diskuterer også «Gravity Rush 2» i ukas episode av Rad Crew

12. januar 2017 20:40

(PressFire.no): Etter et labert år med spill basert på «Turtles» og «Transformers», og det forferdelig skuffende «Star Fox Zero», har ikke utvikleren Platinum Games levd opp til ryktet sitt. Og nå er «Scalebound» offisielt kansellert.

Det gjør oss i Rad Crew litt bekymra for ståa i studioet som tross alt har gitt oss masse bra underholdning. Står det og faller på det kommende «Nier: Automata»? Vi diskuterer det i ukas nyhetssegment.

Og apropos det spillet: Det dukker også opp i ukas Topp 5-liste over spill vi gleder oss til i 2017. «Nier Automata» ser veldig spennende ut, og vi ser frem til oppfølgeren til kultspillet fra 2010.

Ellers diskuterer starten på tredje sesong av «The Walking Dead» fra Telltale. Yngvil begynner å bli grådig lei av Telltale-formelen, og vi merker at det tærer på oss andre også. Det er rett og slett for små endringer hver gang de gir ut en ny serie. Men de kan fremdeles spinne en god historie, og der ligger frustrasjonen.

Vi har også brukt tid på «Gravity Rush 2» og elsker det. Kat er en utrolig sjarmerende heltinne, og følelsen av å fly i det spillet er noe ethvert Superman-basert spill burde hatt. Det er umulig å ikke la seg sjarmere av det spillet. Musikken er også herlig! 

På slutten leser vi svar fra lytterne som forteller oss hvilke spill de ser frem til i året som kommer. Snakkes neste uke! 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3