Er «Loop Hero» årets beste overraskelse så langt?

Ja! Her er ukas Rad Crew-podcast.

11. mars 2021 16:16

(PressFire.no): «Loop Hero» skiller seg ut. Det skiller seg ut med sin Amiga-inspirerte fargepalett, men også med en ny tilnærming til «roguelike»-sjangeren som kanskje vil gjøre det lettere å fordøye for oss som aldri har blitt hekta på sjangeren. Og det uten å ofre utfordringsnivået!

Så ja, jeg koser meg med «Loop Hero» og det er kanskje den beste overraskelsen for meg hittil i år. Så naturligvis prater vi om det på ukas episode.

Pluss: «Quake» nærmer seg 25 år gammelt, og i den anledning kommer vi med fem fakta om spillet som du kanskje ikke visste? Hør oss mimre om spillet som på mange måter skapte moderne FPS-death matcher, og lær litt om utviklingen bak.

Are på sin side har fordypet seg i det mystiske «Outer Wilds» og han lovpriser det for sitt fokus på gåteløsing og realistisk rom-fysikk. Selv var jeg for utålmodig til det spillet, men kanskje jeg burde gi det en sjanse til?

Nyt episoden så snakkes vi neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3