Er «Hitman 3» det beste hittil?

Vi snakker IO Interactive sitt nyeste spill, pluss Resident Evil 8 og mye mer i ukas Rad Crew podcast.

28. januar 2021 20:13

(PressFire.no): Are har spilt masse «Hitman III» før ukas episode og deler sine inntrykk. Og her er det mye å ta tak i. Spillet finner kanskje ikke opp hjulet på nytt, men så er det heller ikke et hjul vi kjøper - det er et spill om en dude med strekkode på skallen som kler seg ut som en klovn.

Yngvil på sin side har bedrevet såkalt «trim», et fremmed konsept som folk pleide å lefle med før koronatiden. Spillet heter «Fitness Boxing 2» og skal visstnok gi deg en grei innføring i forskjellige bokse-moves! Artig.

Og jeg, jeg har gått tilbake i tid og spilt flere dusin timer med «Final Fantasy XIII» via Xbox sin fantastiske bakoverkompatibilitetsmodus (det var et langt ord). Hør showet for å finne ut hvorfor jeg mener det fortjener en ny titt nå, 11 år senere - selv om jeg før har vært blant de argeste kritikerne av spillet.

Vi prøver også å nøste opp i «Gamestonks»-saken selv om det ikke direkte har noe med spill å gjøre. Vi bare syns det er utrolig fascinerende.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3