Er «High on Life» mer enn bare vitser?

Finnes det et spill inni der også? Vi diskuterer i ukas Rad Crew-podcast!

22. desember 2022 12:23

(PressFire.no): Justin Roiland, skaperen av braksuksessen «Rick & Morty», har også et spillselskap. Og det nyeste spillet de har laget er «High on Life», som er ute på PC og Xbox i skrivende stund.

Vi har testa det og i ukas episode snakker vi om hvorvidt spillet faktisk har noe å by på annet enn en mitraljøse med vitser i Roiland sin humorstil. Og apropos det, er vitsene morsomme? Vi syns det, stort sett!

Pluss: Jeg har testa «Street Fighter 6» sin lukkede beta, og for en opplevelse det var. Dette er et spill hvor alt ligger til rette for at de kan utvide publikummet utover den vanlige slåssespill-sfæren, for det er veldig enkelt å komme i gang med. Hør mer av inntrykkene mine i episoden!

Vi snakker også om «Final Fantasy VII Crisis Core»-remaken, som er noe så sjeldent som en Playstation Portable-remake. Spillet har tidligere kun vært utgitt på Sony sin håndholdte siden 2007, men nå er det altså ute på alle moderne konsoller også.

Vi tar juleferie men er tilbake første uka etter nyttår! Kos dere med showet og ha en riktig God Jul!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3