Er guttene på spillrommet noen særinger Alsgaard?

OL-vinneren blir sportslig leder i Apeks og Spillrevyen kommenterer.

30. november 2021 10:58

(PressFire.no): Thomas Alsgaard er nå sportslig leder for e-sport-laget Apeks, og i en pressemelding sier den tidligere OL-vinneren i ski at han på linje med e-sportsutøvere er en særing.

Denne uken klikker dermed Lars Richard i Spillrevyen på uttalelsen mens medprogramleder Jon Cato mener at det kanskje er helt innafor - og vi spør om det er sånn at vi gamere er for hårsåre?

Ellers i får du i ukens episode høre om den noe ukjente spillskaperlegenden David Lawson som var med på å skape selskapet som ga ut «Lemmings», «Wipeout» og en rekke andre kjente spill. Gutta tar også for seg nyheten om at Harmonix - selskapet bak «Rock Band» og «Guitar Hero», nå er kjøpt opp av «Fortnite»-skaperne Epic Games. Er det en liten genistrek?

Hør Spillrevyen hver uke. Podkasten lages i samarbeid med Pressfire. Støtt norsk spillpresse - gjerne ved å yte til Patreon-sidene til oss begge.

Foto: Apeks

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3