Er «Guardians of the Galaxy» årets største overraskelse?

For et friskt pust! Her er ukens Rad Crew-podcast.

4. november 2021 15:09

(PressFire.no): Wow! Riktignok syntes jeg spillet så ganske ålreit ut på årets digitale E3-messe, men det ferdige produktet har overgått alle forventningene mine. I ukens podcast klarer jeg ikke slutte å snakke om dette utrolig gøyale rom-eventyret.

På toppen av en veldig god historie og godt realiserte karakterer har vi også noe så gammeldags som et spill uten mikrotransaksjoner og «Games as a service» fjas som f.eks Marvel-spillet «Avengers» er befengt av. Hør ukas episode for å finne ut hvorfor «Guardians» er et av favorittspillene mine fra 2021.

Pluss: Mindfuck-spillet «Superliminal» forbløffer oss mens vi prøver å vri hjernen for å skjønne hva i helsike som skjer. Vi diskuterer også hva som har blitt utgitt i denne sjangeren (FPS-puslespill?) helt siden «Portal» på mange måter skapte den i 2011.

Det hadde ikke vært en episode av Rad Crew uten en Topp 5-liste, og denne gangen er vi i det litterære hjørnet. På sett og vis. Vi tar nemlig for oss bokforfattere som direkte har bidratt til spillutvikling. Merkelig nok - Tom Clancy er ikke en av dem.

Nyt episoden så snakkes vi til uka igjen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3