Er «Full Throttle» det beste pek-og-klikkspillet?

Herlig gjensyn med pek-og-klikk-klassikeren i ukas episode av Rad Crew

27. april 2017 15:58

(PressFire.no): Forrige uke var et realt bonanza av nyutgivelser av klassiske spill, og vi snakker om alle sammen i denne episoden av podcasten. «Wonder Boy», «Disney Afternoon Collection» og ikke minst «Full Throttle Remastered» byr alle på noen fine gjensyn med skikkelige gode spill.

«Full Throttle» skilter kanskje ikke med de spisseste gåtene i sjangeren, men har utvilsomt en av de mest fengende historiene og noen av de beste hovedpersonene. Det er supert at en ny generasjon av spillere kan oppdage dette postapokalyptiske, asfalt-luktende, og eksosfylte eventyrspillet som om det var nytt. 

Liker du grappling hooks? Liker du å svinge deg? Det gjør vi, og derfor begynte vi også episoden med en Topp 5-liste over de beste svinge-mekanikkene og gripekrokene i spill. «Bionic Commando», noen?

Vi snakker også om «Wonder Boy: The Dragon's Trap» og Disney-pakka fra Capcom, som begge burde være ganske heftige nostalgitripper for de fleste som vokste opp på 80 og 90-tallet. Endelig er det beste Sega Master System-spillet tilgjengelig på moderne plattformer!

Telltale er i gang med en ny serie, denne gangen basert på «Guardians of the Galaxy» og vi vurderer også første episoden av den i ukas episode. Er det på tide å begrave Telltale eller har de klart å revitalisere seg selv? 

Yngvil har spilt «Syberia 3» og snakker litt om spillet og den litt lunkne mottakelsen spillet har fått fra spillpressen. Kan det likevel være verdt å oppleve hvis du var fan av serien for 15 år siden?  

Helt til slutt fikk vi lytterne til å pitche oss sine spill-ideer, og den morsomste kandidaten vant en liten Steam-godbit fra oss! 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3