Er disse spillene plagiat av andre spill?

Vi snakker spill som «låner» litt vel mye i ukas episode av Rad Crew-podcasten.

4. juni 2020 16:34

(PressFire.no): Originalitet er langt fra den eneste målestokken på kvalitet, men en helt annen ting er å rappe store deler av spill for så å putte i ditt eget spill. Vi snakker om noen av spillhistoriens største plagiatkontroverser i ukas episode av Rad Crew - fra «The Great Giana Sisters» til «Flappy Bird». Er de skyldige eller er det blåst ut av proporsjon? Hør episoden og gjør opp din egen mening!

I ukas nyheter snakker vi blant annet omat Sony utsetter sin Playstation 5-presentasjon av veldig forståelige grunner. Vi klarer fint å vente litt til, og benytter anledning til å spekulere enda litt mer omkring både Xbox One Series X og Playstation 5.

Pluss: Trenger vi 8K-gaming? Vi påstår at 60fps 4K-gaming må komme først, før noen idet hele tatt begynner å snakke om 8K. I tillegg prater vi om Amiga-emulering, og hva som kreves for å få en ekte Amiga-opplevelse uten å faktisk kjøpe maskinvaren. Det er mulig!

Vi diskuterer også noen av de negative elementene i «Animal Crossing» som har gjort seg til kjenne over flere måneders spilling - blant annet syns vi terraforming-verktøyene er svært upraktiske.

Og hvis vi sammenligner Elder Scrolls-spill med ulike pastatyper, hvilke pastaer ville de vært? Er Skyrim hjemmelaget pasta mens Fallout 4 er billig makaroni? Dette pluss mye mer fjas i ukas episode. Snakkes neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3