Annonse
Annonse
Er disse spillene plagiat av andre spill?
Vi snakker spill som «låner» litt vel mye i ukas episode av Rad Crew-podcasten.

Er disse spillene plagiat av andre spill?

Vi snakker spill som «låner» litt vel mye i ukas episode av Rad Crew-podcasten.
4:47
16:34
Utvikler
Utgiver
Slippdato
Plattformer
16:34
4:47

(Rad Crew): Originalitet er langt fra den eneste målestokken på kvalitet, men en helt annen ting er å rappe store deler av spill for så å putte i ditt eget spill. Vi snakker om noen av spillhistoriens største plagiatkontroverser i ukas episode av Rad Crew - fra «The Great Giana Sisters» til «Flappy Bird». Er de skyldige eller er det blåst ut av proporsjon? Hør episoden og gjør opp din egen mening!

I ukas nyheter snakker vi blant annet omat Sony utsetter sin Playstation 5-presentasjon av veldig forståelige grunner. Vi klarer fint å vente litt til, og benytter anledning til å spekulere enda litt mer omkring både Xbox One Series X og Playstation 5.

Pluss: Trenger vi 8K-gaming? Vi påstår at 60fps 4K-gaming må komme først, før noen idet hele tatt begynner å snakke om 8K. I tillegg prater vi om Amiga-emulering, og hva som kreves for å få en ekte Amiga-opplevelse uten å faktisk kjøpe maskinvaren. Det er mulig!

Vi diskuterer også noen av de negative elementene i «Animal Crossing» som har gjort seg til kjenne over flere måneders spilling - blant annet syns vi terraforming-verktøyene er svært upraktiske.

Og hvis vi sammenligner Elder Scrolls-spill med ulike pastatyper, hvilke pastaer ville de vært? Er Skyrim hjemmelaget pasta mens Fallout 4 er billig makaroni? Dette pluss mye mer fjas i ukas episode. Snakkes neste uke!

Se alle Rad Crew-artikler (og podcaster) på Podcast-sidene.
Les alle våre «Den gangen da...»-tekster på undersiden her, eller se andre retrosaker her.
Les mer om spillrelaterte ting som skjer i Norge på vår underside her.
Les mer om e-sport og konkurransespilling på vår underside her.
Les flere meninger på vår samleside her.
Mer om:
No items found.
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3
Oppsummering
Positivt
Negativt
Skjermbilder (klikk for større)
No items found.
Andre artikler om emnet
No items found.
Andre artikler

Er disse spillene plagiat av andre spill?

Positivt
Negativt
Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum