Er dette gjennombruddet for strømming av spill?

Google sin «Stadia»-plattform lover mye, og vi diskuterer i ukas episode av Rad Crew.

21. mars 2019 13:01

(PressFire.no): Er du villig til å gi opp ikke bare fysiske spill, men det å ha spill lagret lokalt på maskinen din i det hele tatt? Google mener de har knekt koden for strømming av spill, og det de lover er unektelig fristende: 4K gaming i 60 bilder i sekundet uten å gå til investering av egen maskinvare? 

Høres det for godt ut til å være sant? Vi diskuterer nettopp det spørsmålet i ukas episode av Rad Crew. Vi tror nemlig at selv om dette ikke skulle vise seg å være så bra som Google hevder, så er strømming av spill uansett en viktig del av fremtiden til mediet. Det samme som skjedde med film og TV vil også skje med spill. Det er et spørsmål om tid.

Pluss: Washington DC er i trøbbel, og Tom Clancy har laget et nytt spill om det (det var en spøk, ro ned nå). «The Division 2» er et etterlengtet skytespill som flere av oss i redaksjonen har brukt masse tid på, men liker vi det? Hør showet for å finne ut! 

Ellers snakker vi også, basert på historien som kom ut om et kansellert «Alien vs Predator»-fotballspill, om noen av spillhistoriens merkeligste sportsspill. Og vi snakker mye rarere enn «Mario & Sonic at the Olympic Games» her, tro oss.

Selvfølgelig blir det også nyheter, hvor vi snakker om nye Epic Games Store, og mye mer.

Snakkes i neste episode!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3