Er det vinn eller forsvinn for Bioware?

Vi diskuterer den tidligere rollespillkongen sin fortid og fremtid i ukas episode av Rad Crew.

31. august 2023 18:55

(PressFire.no): Sett i lys av suksessen til «Baldur’s Gate 3» er det sprøtt å se hvor skaperen av de to første spillene i serien har endt opp: Med oppsigelser, laber suksess med forrige «Mass Effect», total flopp med «Anthem» og en høyst usikker fremtid for neste «Dragon Age».

I ukas episode diskuterer vi hvor Bioware står nå, og hva som må skje for at de skal gjenvinne sitt gode navn og rykte. Samtidig er ikke dette det samme Bioware som ga oss «Baldur’s Gate», eller «Mass Effect 2» for den slags skyld. Om ikke «Dragon Age Dreadwold» leverer, kan det faktisk være kroken på døra.

I forbindelse med «Immortals of Aveum» snakker vi også om andre magiske FPS-spill, dvs. førstepersonsspill der våpen er byttet ut med trylling! Hvem liker vel ikke tryllekunster? «Hexen»-fans bør kjenne sin besøkelsestid med denne episoden, la oss si det sånn.

Vi snakker også med om det fabelaktige «Armored Core 6: Fires of Rubicon» og jeg bare elsker å høre hvordan det blir mottatt av alle mulige slags spillere, inkludert Stian og Are i studio som begge har begynt sin mech-reise.

Nyt episoden, så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3