Er det fremdeles futt i «Mario Party»?

Vår egen Ida mener absolutt det i ukas episode av Rad Crew-podcasten.

11. oktober 2018 19:16

(PressFire.no): Mario og gjengen er klar for fest igjen på Nintendo Switch denne gangen, og Ida tilbrakte helgen med venner for å teste spillet. Og jo, det er fremdeles moro. 

Det er jo interessant at de eneste som har klart å holde liv i både party-sjangeren og gokart-sjangeren er Nintendo, og med det samme rollegalleriet attpåtil, men det er i mine øyne fint at noen holder liv i «sofaspillene» og ikke alt foregår på nettet.

Apropos sofaspill, «WWE 2K19» har jeg også fått tid til å spille litt i helga, og vet du hva: jeg tror faktisk de har klart å lage et ordentlig bra et i år. Endelig har de fiksa kommentatorene, spillet flyter bedre, går fortere, og er en mye bedre representasjon av det du får se på «Raw» eller «Smackdown» hver uke.

Siden det er «Halloween»-måned fremdeles tar vi i ukas Topp 5-liste for oss de skumleste spøkelseshusene i verdensrommet. Ikke bokstavelig talt, naturligvis, men de skumleste og tøffeste romskipene eller romstasjonene du kan utforske i spill. Alle husker vel USG Ishimura fra «Dead Space», et av de mest fryktinngytende romskipene i manns minne?  

I nyhetene blir det naturligvis snakk om Nintendo sin nye «Gameboy» patent til mobiltelefoner og det faktum at noen andre har tatt over utviklingen av «The Walking Dead» for å fullføre sesongen.

Det endrer dog ikke vår posisjon om at spillbransjen sårt trenger fagorganisering for å unngå den typen behandling som bl.a. Telltale sine utviklere fikk da selskapet annonserte sin nedleggelse.

God natt!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3