Er det egentlig en god idé å forby gjensalg av PS5?

Forslaget i Storbritannia er kanskje ikke så enkelt. Vi diskuterer i Spillrevyen.

22. desember 2020 21:46

(PressFire.no): «Cyberpunk 2077» var bra på PC, men stinket død og fordervelse på Xbox One og Playstation 4. Denne uken snakker Lars Richard Olsen og Jon Cato Lorentzen blant annet om vi må tenke nytt rundt det å anmelde et spill. I en podkast som tar for seg de ferskeste spillnyhetene er det heller ikke mulig å styre unna de mange andre kontroversene rundt nettopp «Cyberpunk 2077» som i forrige uke ble fjernet fra Sonys Playstation-butikk.

Fra vår samarbeidspartner PressFire har vi også fått med oss at politikere i Storbritannia er interesserte i konsoll-lanseringer. Derfra har det kommet et forslag som blant annet vil forby gjensalg av Playstation 5-maskiner til mye større summer enn det butikkene tar seg betalt. Dette kan umiddelbart virke forlokkende - i alle fall hvis du var blant de mange som fortvilt trykket refresh-knappen uten hell da maskinen endelig kom i salg - men Jon Cato ser for seg mange grunner til at det ikke nødvendigvis er så smart.

Som vanlig ser Spillrevyen også på spillene som lanseres denne uken, og vi diskuterer «Super Meat Boy Forever» som dukker opp 23. desember.

Podkasten Spillrevyen kommer hver mandag. Lytt også til LOLbua som også lages av Lars Richard og Jon Cato der vi har et bredere fokus på populærkultur, men selvsagt også snakker mye om gaming.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3