Er «Call of Duty WW2» best når du ikke skyter?

Spillet burde hatt mer spionasje og intriger. Her er ukas episode av Rad Crew.

16. november 2017 15:15

(PressFire.no): «Call of Duty: WW2» har en av de bedre kampanjene i serien, men er fremdeles et godt stykke unna nivået til de to første «Modern Warfare»-spillene. Vi snakker litt om den tida da «Call of Duty» var på toppen, og de beste delene av «WW2»: Nemlig de delene der du skyter mindre og der dramaet har fokus.

Ida fra «Rad Crew Neon» blir med oss for å snakke om årets Spillexpo som hun besøkte i helga. Hun mente det var et forbedret arrangement i forhold til fjoråret, med en større variasjon av spill. Hør inntrykkene hennes på showet!

Vi snakker også enda mer om «Super Mario Odyssey», spillet som bare fortsetter å gi. Ida er frelst på T-Rexen og drømmer om flere spill der du kan være en T-Rex. Tenk at det var et Mario-spill som skulle oppfylle den drømmen!

Selvfølgelig kommer vi også innom kontroversene rundt «Battlefront 2», og vi prøver å nøste opp i det hele. Har det kanskje tatt litt vel mye av nå, eller er all kritikken berettiget?

I tillegg snakker vi om hvorvidt Xbox One X har en sjanse, i tillegg til at «Smite» har fått sin egen «Hearthstone»-klone i form av «Hand of the Gods». Duger det, eller bør du holde deg til «Hearthstone»?

I ukas Topp 5 snakker vi om andre spill der du kan gjøre som Mario og ta kontrollen over andre skapninger. Er det etisk? Neppe. Er det moro? Ja! 

Spill som omtales denne uka:

«Hand of the Gods: Smite Tactics»
«Super Mario Odyssey»
«Call of Duty: WW2»

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3