Er «Bowser’s Fury» en smakebit på hva vi kan ha i vente?

En prototype på neste «Mario»? Vi tror det. Her er ukas Rad Crew-podcast!

18. februar 2021 14:51

(PressFire.no): Sammen med den nye versjonen av «Super Mario 3D World», et flott spill i våre øyne - får du en ny juvel med på kjøpet. «Bowser’s Fury» er et helt nytt eventyr på rundt 4-5 timer, og det bringer med seg noen ting vi aldri har sett i et Mario-spill før. Vi prater om det i denne episoden.

Blant annet foregår hele spillet i én stor verden, med flere typiske «Mario»-nivåer som forgrener seg ut fra denne verdenen. Og det skjer helt sømløst, du bare spaserer inn i hvert nivå også begynner det.

Det er denne åpne strukturen på spillet som overrasker, og som vi tror er Nintendo som tester ut idéer til neste store spill i serien. Det får oss til å tenke på hvordan enkelte idéer fra «A Link Between Worlds» var indikatorer på hva vi skulle få senere med «Breath of the Wild». Spennende å tenke på!

Yngvil på sin side har spilt den nye hit-en «Valheim» og selger meg ganske godt på det, så det skal sjekkes ut. Hør episoden for å høre tankene hennes om det nye overlevelsesspillet med litt viking-flavor.

Apropos Bowser: Vi snakker også om det vi mener er de fem andre beste enestående ekspansjonspakkene (altså at du ikke trenger originalspillet for å spille det) i spillhistorien. Gøyalt tema, syns vi.

Pluss: «Six Days in Fallujah» har blitt gjenopplivet, men er det en god idé? Nyt showet så snakkes vi neste uke, dudes & dudettes!


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3