Endelig fikk vi se mer av PS5

Den store snakkisen i ukas episode av Rad Crew-podcasten.

18. juni 2020 21:05

Det var nesten E3-stemning forrige uke. Sony har endelig vist frem sin nye konsoll, Playstation 5. Mens debatten raser på nettet over hvorvidt designet er bra eller ikke, er vi mest opptatt av å se på spillene som ble vist frem. 

Mesteparten av ukas episode er dedikert til våre inntrykk av «Ratchet & Clank», «Horizon Forbidden West» og alle de andre spillene som ble vist frem!

Maskinens tilsynelatende imponerende lesehastighet fra SSD-disken ser ut til å by på opplevelser som ikke har vært mulig, til og med på PC, og vi er superspente på hva høsten vil bringe av moro.

Vi feirer også Sega sin 60-årsdag med en Topp 5 over de beste konsollene selskapet laget i sin relativt korte maskinvaresatsing. Vi vet at Sega fremdeles eksisterer, men sier likevel: Vi savner deg, Sega. Kom tilbake, vi har endret oss, alt kan bli som før igjen!

«Xenoblade Chronicles» er ute i oppusset utgave på Switch, og jeg snakker litt om det på showet - det er utvilsomt den beste versjonen av det grandiose rollespillet, og innovasjonene det brakte til JRPG-sjangeren føles fremdeles ganske friske, 9 år etter den opprinnelige utgivelsen. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3