Endelig et stort nytt MMO, men vil hypen vare?

Amazon sin milkshake har jaggu fått gutta til å besøke bakhagen sin. Ukas podcast er her!

21. oktober 2021 14:04

(PressFire.no): «The New World» har mye å by på. Vår egen Yngvil er blitt hekta på det dype craftingsystemet, mens andre elsker PVP-en, som kanskje tetter et hull for frafalne «World of Warcraft» fans. Men har «The New World» det som trengs for å være mer enn en døgnflue på MMO-markedet?

Mye ligger til rette for det, i alle fall, med tanke på den svekkede posisjonen som WoW befinner seg i. De som ville ha story-innhold har kanskje allerede gått over til «Final Fantasy XIV» (som undertegnede har!) mens de som er ute etter spennende kamper i PVP absolutt kan finne seg til rette i Amazon sitt nye spill. Vi diskuterer i ukas episode!

Pluss: Are er hekta på «Metroid Dread», og jeg snakker litt om FMV (Full Motion Video)-sjangeren sin plass nå i 2021, og hvordan moderne spill i den sjangeren skiller seg fra de ultra-cheesy spillene vi så på 90-tallet.

Til slutt har vi såklart enda en Halloween-inspirert Topp 5-liste, der vi tar for oss noen av de aller beste science fiction-skrekk komboene. Kanskje du finner noen tips til litt høstspilling der? Vi kan uansett anbefale «Alien Isolation» hvis du er en av de få som fremdeles ikke har spilt det!

Ny ukas episode så snakkes vi neste uke!


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3