- En veldig bra oppfølger

Vi har spilt «The Last of Us Part II» i ukas episode av Rad Crew-podcasten.

12. juni 2020 12:18

(PressFire.no): «The Last of Us Part II» er veldig snart ute, og vi har testet det. Ukas episode av Rad Crew vier derfor mye tid til vår egen Are sine vurderinger av Naughty Dog sitt etterlengtede spill. Var det verdt ventetida?

Det viser seg at det er en veldig god oppfølger, men den er ikke for sarte sjeler. Innholdet sjokkerer, både med tanke på gameplay og handling. Hør episoden for å få med deg hvilke tanker Are har gjort seg etter 25 timer med «The Last of Us Part 2»! 

Over til noe mer lystig: Vi snakker også om glemte sportsserier i spill - noen som husker «Actua Soccer»? I den anledning har vi takket være lyttere klart å spore opp den norske versjonen av det spillet, med kommentarer av Arne Scheie som vi spiller mange klipp av denne uka. Det er helt utrolig morsomt.

Inger Lise på sin side har benyttet sjansen til å raide Gamestop for alt de har igjen før de stenger, og jeg har spilt remasteren av «Command and Conquer» - som virkelig innfrir til de grader. Fansen av både det og «Red Alert» har grunn til å juble.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3