- En stor teknisk bragd, men...

Vi sliter med å bli revet med av «Dreams» på PS4

21. februar 2020 11:18

(PressFire.no): «Dreams» fra Media Molecule lar deg gjøre nesten hva du vil. Tenk en slags «Garry's Mod» pluss «Mario Maker» med det vi bare kan anta var et svært budsjett, og du begynner å nærme deg hva som er mulig i det ganske sprø prosjektet til Sony.

Vi har flydd romskip, spilt plattformspill, sett på vakre vistaer, og alt sammen ble laget i «Dreams». Men vi sitter litt igjen med følelsen av at et spill som lar deg gjøre alt, neppe kan være best på noe - og det stemmer i høyeste grad med Dreams. Hør ukas episode for å få med deg inntrykkene våre så langt.

Pluss: WTF, «Starcraft Ghost» har lekka 14 år etter det ble kansellert? Det ga oss en fantastisk anledning til å ta for oss de fem mest sagnomsuste kansellerte spillene noensinne. Klarer du å gjette hvilke andre vi kommer innom denne uka? 

Yngvil har også testa Geforce Now, strømmetjenesten fra Nvidia, og er imponert. Har den allerede gjort Stadia overflødig?

Jeg prøver å gi «Prey» en ny sjanse, og det ledet oss inn i en lengre diskusjon om Arkane sine andre spill, som jeg egentlig foretrekker foran sci-fi-spillet. Men det er en annen historie!

Vi tar som alltid også for oss ukas største spillnyheter, nye utgivelser og den samme dosen med fjas som vi alltid har gjort de siste 9 åra. 

Håper dere liker ukas episode, så sees vi om 7 dager! 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3