- En smule generisk

«Kena: Bridge of Spirits» er blant temaene i ukas episode av Rad Crew.

7. oktober 2021 21:05

(PressFire.no): «Kena: Bridge of Spirits» er nydelig å se på, og moro å spille - men det er et eller annet som mangler der. Kall det gjerne X-faktoren. Vi diskuterer spillet i denne episoden av Rad Crew, så del gjerne din egen oppfatning i kommentarene under!

Pluss: Erik Fossum fra Pressfire blir med oss for å snakke om et par tema som er i vinden. Det første er Esport, som Erik nylig skrev en sak om. Den inneholdt en god dose dynamitt, og Erik utdyper enda litt mer i episoden.

Det andre temaet er vanskelighetsgrader, og om bosskamper burde kunne hoppes over hvis de er for vanskelige for spilleren. Er det slik at spill kan gjøres for lette, og dermed korrumpere sin egen spillopplevelse?

https://twitter.com/Bhaal_Spawn/status/1443621338523086850

Debatten ble denne gangen sparka i gang av twitterbrukeren @bhaal_spawn som dere forøvrig bør sjekke ut fordi hun er en veldig god kunstner og ihuga retrogamer!

Vi kommer også innom «Battlefield 2042» som Erik har testet. Bringer det noe nytt til serien eller er det bare mer «Battlefield» (ikke at det nødvendigvis er negativt)?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3