- En blek kopi av «Animal Crossing»

Det blir ikke så mye liv i leiren på ukas episode av Rad Crew.

30. november 2017 14:08

(PressFire.no): «Animal Crossing» på sitt beste var «New Leaf» på 3DS, et utrolig chill spill der du lever i en landsby med søte (og morsomme) dyr, plukker frukt, planter trær, går på fisketur og gjør andre hverdagslige ting. Det har en slags zen-magi over seg som bare gjør deg avslappet, i kanskje enda større grad enn «Stardew Valley» for vår del.

Så kommer «Animal Crossing Pocket Camp» på mobil, og klarer ikke helt å levere. Det er en ganske tynn opplevelse som du fort blir lei av, og alt har blitt forenklet i så stor grad at det ikke virker som serien vi ble glad i de siste 15 åra. Hør episoden for å finne ut hva mer vi har å si om spillet!

Nå er det ikke bare Electronic Arts som driter seg ut: Bungie er også på banen med en unnskyldning for å ha skjult at de har plombert XP-inntjening i «Destiny» slik at det formodentlig skal bli lettere å selge loot boxes, eller såkalte «bright engrams», til spillere. Vi følger lootgate (boxgate? lootboxgate?) - videre i ukas episode.

I tillegg starter vi GOTY-sesongen tidlig med en Topp 5 liste over de gamle spillene, dvs spill utgitt før 2017, som vi koste oss mest med i år. Kall det gjerne OGOTY: Old Game of the Year. I ukene som følger vil vi fortsette å kåre forskjellige kategorier, før det hele kulminerer i å kåre årets spill den 4. januar.

Pluss: Lytterne svarer på hva som er den mest irriterende funksjonen eller mekanikken i et spill de virkelig elsker ellers.  

Spill som omtales denne uka:

«Animal Crossing: Pocket Camp»
«The Elder Scrolls V: Skyrim»

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3