- En av de beste «Star Wars»-tingene jeg har opplevd på 20 år

Herlig sjangerblanding og kul historie i «Jedi Fallen Order». Her er ukas Rad Crew-podcast.

21. november 2019 11:05

(PressFire.no): Storspillene kommer i flokk i høst, og nå står «Jedi: Fallen Order» for tur. Er single player «Star Wars» endelig tilbake? Flere av oss har fullført herligheten, så vi snakker om det i ukas episode av Rad Crew!

Respawn sitt nye stjernekrigsspill er unikt for serien i den forstand at det blander mange populære sjangere og gjør det til noe eget, og særdeles passende for «Star Wars». Taktiske lightsaber-kamper, store kart å utforske med mange snarveier hit og dit, og en historie med originale rollefigurer - det må vel bli bra, eller?

Men vi er ikke ferdig med «Star Wars» der. For i ukas Topp 5-liste tar vi for oss hele fem(!) spill basert på 2002-filmen «Attack of the Clones», kanskje den minst populære filmen i hele serien blant hardcore-fansen. Men i vanlig Rad Crew-stil måtte vi tilbake og gjøre et dypdykk i hvilke spill som ble gitt ut basert på spillet. 

I ukas nyheter tar vi for oss blant annet lanseringen av Google Stadia, som virker å ha hatt en ganske laber mottakelse av kritikerne. Blir det noe tess? Tidligere i år spurte vi om Google kunne ha knekt strømme-koden, men nå virker det kanskje som svaret på det er «nei». 

Pluss: Pokémon, gotta catch 'em all. I «Pokemon Sword/Shield» tas vi med til Brexit-regionen (jeg vet den heter noe annet) for å fange søte monstre i en «Postman Pat» aktig verden, og vi kommer med våre førsteinntrykk av spillet hittil. Jeg er i det minste mer positiv enn enkelte segmenter av fansen er! 

Til slutt: «Half Life» er tilbake, og vi spekulerer i hva i alle dager en VR-versjon av serien kan by på.   

Nyt episoden så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3