- En av de beste spillskurkene noensinne

General Engel i «Wolfenstein» gir oss frysninger inn til beinet. Her er ukas podcast.

9. november 2017 16:52

(PressFire.no): «Wolfenstein: The New Colossus» er morsomt, skremmende og fascinerende alt på én gang. Det er et fantastisk gjensyn med rollefigurer vi ble glad i forrige gang. 

Likevel er det en rollefigur som skiller seg fra mengden og som vil hjemsøke oss lenge. Den fryktinngytende General Engel, spilt av Nina Franoszek, er en av de skumleste, mest sadistiske og skremmende skurkene i noe spill. Sjelden har en spillrollefigur fått oss til å bli så ukomfortable og nervøse.

Vi snakker mer om spillet og det velskrevne rollegalleriet i denne episoden av Rad Crew! Men om ikke det er nok nazi-skurker for deg har vi også runda «Call of Duty WW2» som har en litt mer realistisk tilnærming til konflikten. Det er fremdeles ganske Michael Bay, da, men gjør noen veldig kule ting i kampanjen sin.

Vi skal også tusen år fremover til DLC-pakken til «Horizon: Zero Dawn» som er et verdig tillegg til et av årets beste spill. Det er mer «Horizon: Zero Dawn» og det faktum alene gjør det verdt å spille! 

Inger Lise og Are fortsetter sin ferd gjennom Egypt i «Assassin's Creed Origins», og er imponert over den åpne og vakre verdenen som er spillet sin lekeplass. Og de syns fugleperspektivet (bokstavelig talt) er veldig gøy å leke seg med. Bare pass opp for flodhester! 

Apropos «Wolfenstein»: I ukas Topp 5 snakker vi andre spill som handler om alternativ historie, der historiens gang tok en litt annen vending. Du husker vel «Red Alert»? 

Spill som omtales denne uka:

«Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds»
«Wolfenstein: The New Colossus»
«Assassin's Creed Origins»
«Call of Duty: WW2»

Husk at vi deler ut en SNES Classic Mini! Stikk til Radcrew.net og sjekk hva som er greia!

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3