- En av de beste spillopplevelsene på lenge

Magisk å klare et Nightfall-oppdrag med sekunder igjen på klokka i «Destiny 2».

22. september 2017 08:45

(PressFire.no): Vi var på fjerde forsøket i ukas Nightfall strike, et ukentlig oppdrag som er vanskeligere enn alle de andre. Etter dette forsøket skulle vi gi opp.

Det skulle bli en thriller av de sjeldne, for i det bossen segnet om på bakken var det seks sekund igjen på klokka før det var game over.

Vi brølte inn i chat-mikrofonene av ren glede og skremte de som satt rundt oss. Det er sånn «Destiny 2» gjør med folk, og vi snakker enda litt mer om våre opplevelser med spillet denne uka. Og nå må vi prøve raidet! 

I ukas episode kunne vi såklart ikke komme utenom det at internett gikk bananas over toppløs Mario i den siste traileren til «Super Mario Odyssey». Derfor laget vi ukas Topp 5-liste, en oversikt over spillfigurer som tar seg godt ut i barisen, eller bar overkropp. Du vet du vil ha det! 

Vi tar også for oss en rekke nyheter, bl.a. det at ID Software begynner å gi ut spill på Switch, noe vi ønsker velkommen med åpne armer.

I lyttersegmentet spurte vi publikummet vårt om hvilke spillfigurer de helst ville tatt en øl eller kaffe med, og svarene ble «tørste» på mer enn én måte.  

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3