- Du sliter virkelig med valgene «Outer Worlds» gir deg

Ikke så sort-hvitt som du skulle tro. Her er ukas Rad Crew-podcast!

1. november 2019 17:52

(PressFire.no): Utvikleren Obsidian er tilbake med et nytt rollespill, og det spiller på alle styrkene deres: Manus, moralske valg, og et fascinerende univers å utforske. Vi snakker om spillet i ukas episode! 

Med et herlig rollegalleri, et satirisk blikk på kapitalismen og en god dose humor er dette et av de mest underholdende rollespillene på lenge, mye mer enn bare en åndelig oppfølger til «Fallout: New Vegas».

Men over fra verdensrommet til noe mye mer jordnært: «Modern Warfare» tar ting tilbake til det grunnleggende med en brutal kampanje. Det er et av de beste spillene fra «Call of Duty» på mange år, men likevel er det ting i spillet som balanserer hårfint på grensen til å bli litt smakløst. Hør ukas show for å finne ut mine tanker om akkurat det spillet. 

 Spillets tildels grusomme skildringer av krigsforbrytelser i kampanjen blir nok sterk kost for mange der ute, men samtidig er det vel viktig at også spill kan dekke disse temaene? Det er kanskje når du kombinerer det med den samme gamle flerspillermodusen at du får litt whiplash av å gå fra den ene til den andre: fra kampanjen med den alvorlige tonen, til flerspilleren der du blir quickscopet av en 13-åring.  

Jaggu får vi ikke plass til en aller siste allehelgensversjon av topp 5-listen vår, denne gangen om kjendiser som dukker opp i skrekk og thriller-spill. De begynner å bli smale disse listene, men vi fant noen gullkantede lydklipp i det minste! 

Pluss: Ukas spillnyheter er fullspekket med ting å snakke om, blant annet et Ubisoft som er i trøbbel, forsinkede spill som  «The Last of Us 2», og ikke minst: EA sin retur til Steam-butikken med «Jedi Fallen Order», noe som virker å ha vært svært godt mottatt. 

Kos dere med showet, så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3