Disse spillmonstrene gir aldri opp jakten på deg

Vi snakker om noen av de skumleste monstrene i ukas episode av Rad Crew.

5. oktober 2023 19:35

(PressFire.no): Det er oktober og Halloween står for døra, så vi kjører like godt i gang med fire uker med skrekkelige og grufulle Topp 5-lister her på Rad Crew-podcasten.

Denne gangen tar vi for oss spillmonstre som aldri gir opp jakten på deg, og som ikke kan drepes på konvensjonell måte. De har skremt vettet av oss i spill som «Alien Isolation» og «Dead Space» - hør hvilke andre vi har på lista også!

I nyhetene snakker vi om utvidelsen til den fenomenale nyversjonen av «Resident Evil 4», nemlig «Separate Ways» hvor du spiller som den hemmelige agenten Ada Wong.

Og jaggu er det ikke et herlig gjensyn med et fantastisk spill, sett fra Adas synspunkt denne gangen. Og det koster bare en hundrings!

I nyhetene står kontroversene i kø: Vi snakker vi om oppsigelsene i Epic, Jim Ryans avgang som Playstation-sjef og ikke minst Unitys katastrofale selvantennelse, noe som må være en verdensrekord i å ødelegge sitt eget gode navn og rykte.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3