Disse spillene skuffa oss i år

Men vi får en opptur også i «The Last Guardian» i ukas episode.

15. desember 2016 14:04

(PressFire.no): Vi liker helt klart best å være positive, og snakke om ting vi liker. Men før vi kommer i gang med episodene der vi oppsummerer tingene vi digga fra 2016, tenkte vi at vi skulle oppsummere skyggesida av spillåret i en Topp 5-liste over spillene som virkelig skuffa oss. 

Det er viktig å presisere her at dette ikke nødvendigvis er dårlige spill. Men når forventningene ikke samsvarer med det som ble levert, kan selv et halvgodt spill oppleves som en skikkelig skuffelse. 

Men over til ting vi faktisk liker: Marie blir med på showet for første gang på noen uker for å snakke om  «The Last Guardian», et spill som alle bør spille. Frustrasjonsmomentene som måtte være der er ikke store nok til å stå i veien for en helt magisk spillopplevelse. 

Jack prøver seg som snowboarder i Ubisoft sitt nye spill, «Steep». Oppfyller det drømmen hans om evig puddersnø og syke slow-mo jumps ut av helikoptere? Hør episoden for å finne ut! 

I nyhetene handler det mest om «Yooka Laylee» og det faktum at utviklerne har lagt WiiU-versjonen død. Det var kanskje for det beste? Pluss: innsidehandel i Ubisoft! Skandale! 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3