Disse PR-stuntene kunne de spart seg for

Vi tar for oss noen av historiens verste spill-PR-stunt i ukas Rad Crew podcast.

25. mars 2021 23:58

(PressFire.no): Iscenesatte religiøse protester? En pakke kjøttdeig med dog tags oppi? Knokejern i posten? Kanskje ikke all PR er god PR likevel, for i ukas episode tar vi for oss noen av de dårligste markedsførings-stuntene spillbransjen har kommet på. Her er det mye rart!

Vi klarte ikke finne ut om noen faktisk ga sønnen sin navnet «Turok», selv om Acclaim faktisk prøvde å få noen til å gjøre nettopp dette i forbindelse med lanseringen av et av «Turok»-spillene.

Pluss: Erik Fossum blir med for å snakke om Josef Fares sitt nye spill, «It Takes Two» (prøv å ikke synge sangen) som høster lovord over alt. Vi gleder oss til å prøve det selv.

Vi har også testa høy-FPS-modusen på Xbox Series X som får «Skyrim» til å nesten se litt rart ut? Og Are har omsider fått seg PS5 som betyr at han endelig kan spille det etterlengtede 2009-spillet «Demon's Souls». Neida vi bare tuller, det er såklart nesten som å se et helt nytt spill, og han forteller villig om det på ukas show!

Vi snakkes neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3