Disse Nintendo-spillene er mørkere enn du tror

De er faktisk ganske fucked up. Drøm søtt!

15. september 2016 12:38

(PressFire.no): Det ellers så familievennlige selskapet Nintendo pleier å lage spill for familiemarkedet, men av og til sniker noen skikkelig mørke spill seg gjennom sensuren. De virker ofte ganske uskyldige, men når du begynner å virkelig tenke etter viser det seg at det gjemmer seg ganske mye «nightmare fuel» i spillene vi inkluderte på ukas Topp 5-liste. 

I nyhetene er det mye å snakke om. Sony annonserte to nye konsoller forrige uke, «Warcraft Adventures» har lekket etter over 15 år, og Mario er på iPhone? Nå står ikke verden til påske. Eller til Oktober, for den slags skyld.

Vi har også spilt et par spill, da. «Recore» fra Comcept og Microsoft Studios er kanskje ikke en av høstens aller største titler, men har det nok sjarm til å være verdt å sjekke ut? Are på sin side har spilt «Phoenix Wright: Spirit of Justice» og er klar til å snakke juss med resten av oss. Og med juss mener vi at han slår hånda i bordet og roper «objection!»

Stian er hooka på «World of Warcraft» og var ikke tilgjengelig for kommentar på dette tidspunktet. På slutten av episoden hadde vi spurte lytterne om Gabe Newell, spesifikt hva han holder på med akkurat nå. Det var mange teorier der ute.

00:00 Intro og fem fucked up Nintendo-spill

32:00 Nyheter

56:40 Recore og Phoenix Wright 3DS

1:25:00 Ukens spørsmål

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3