- «Dishonored 2» knuser «Thief»

Vi snakker om det fabelaktige snikeeventyret i ukas episode av Rad Crew.

17. november 2016 14:52

(PressFire.no): Tilfredsstillende sniking, brutal nærkamp, kongelig intrige og blodig hevn: Det er oppskrifta i «Dishonored»-serien. Oppfølgeren er  bedre enn det første, og vi bruker mye tid på å snakke om det i ukas episode.  «Dishonored 2» er den nye kongen på snike-haugen, etter at «Thief» endte opp med å skuffe oss ganske hardt. 

Ukas Topp 5-liste er inspirert av at vi alle har hoppa inn i «Skyrim» igjen, og handler rett og slett om grunnene til at vi mener Bethesda sitt kjempepopulære fantasty-epos er et av de beste rollespillene noensinne.

En Playstation-spiller lærte ei lekse denne uka, og den leksa er: ikke del bilder av spill-vaginaer fra din Playstation 4. Da blir du nemlig bannlyst i minst en måned. Denne litt bisarre nyheten er en av flere vi kommer innom i programmet, i tillegg til den skuffende nyhetene om Nintendo Switch sin tilsynelatende ganske slunkne lanseringskatalog.  

Are har begynt å kjøre inn sin splitter nye Playstation 4 Pro, og det første han gjorde var å teste ut «Uncharted 4» på den. Hvilke andre inntrykk sitter han igjen med etter å ha tilbrakt en varm og lidenskapelig helg med Sonys nye konsoll? Hør episoden for å finne ut! 

Nå kan dere forresten ringe oss! Vår Skype er «radcrew» og den kan du ringe døgnet rundt. Da når du vår telefonsvarer, og vi håper på enda flere innringere til neste ukes spørsmål, som er:

«Pokémon Sun/Moon» er ute neste uke. Hva er din favoritt-Pokémon?

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3