Dette var de beste spilldebutene fra året som gikk

Ingen oppfølgere i sikte: Dette var våre favorittdebuter i 2019.

21. desember 2019 01:06

(PressFire.no): Det er årets siste Rad Crew-podcast. Rett etter nyttår skal vi se på favorittspillene våre fra i fjor totalt sett, men denne uken skal vi snakke om spillene som debuterte i år. Det vil si spill som ikke tilhører noen eksisterende serie, eller en «ny IP» som internett liker å si.

Det har vært et rollespilltungt år med både «Disco Elysium» og «Outer Worlds», men hvilke andre er på lista vår? Hør episoden for å finne ut!

Pluss: Skuespiller Duncan Casey blir med i et eksklusivt intervju for å snakke om hvordan det er å være skuespiller i et dataspill. Han er nemlig en av stjernene i PS4-spillet «Erica» som kom ut i høst: Et såkalt FMV-spill med ekte skuespillere istedet for datagrafikk. Han forteller bl.a. om hvordan det er å være skuespiller i et spill der du må filme tonnevis av ulike grener av storyen. 

Vi tar også for oss de viktigste nyhetene fra uka som gikk, og den korteste lista over nye utgivelser noensinne.

I tillegg snakker vi også med om «Disco Elysium» og «Luigi's Mansion 3» og litt annet småprat. Og så, folkens, er det faktisk jul! Vi takker alle våre lyttere og premiummedlemmer for et forrykende kult år, også snakkes vi i en ny episode den 9. januar! 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3