- Dette spillet eier

Det er ikke noen annen måte å si det på når det gjelder «Metroid Dread». Her er ukas episode av Rad Crew!

14. oktober 2021 15:40

(PressFire.no): Vi visste alle at robotene ville komme for oss, før eller siden. Men først kommer de for å ta Samus Aran i «Metroid Dread», en særdeles vellykket gjenoppliving av den halvveis sovende Nintendo-serien. Hvorfor Nintendo insisterer på å la det gå så lenge mellom hvert spill (hvis vi ser bort fra remakes) er et mysterium for oss. Vi elsker «Metroid», og dette er litt av et comeback.

Foruten Samus sitt nye eventyr kommer også Thomas fra NerdAlert innom for å snakke om «Far Cry 6» og diverse PC-trøbbel han har hatt - dog ikke relatert til nevnte spill. Han føler å en tretthet når det kommer til Ubisoft-formelen og merker at «Far Cry 6» kanskje er dråpen. Hva syns du? Hør episoden for alle inntrykkene hans.

Pluss! Vi oppsummerer de fem beste spøkelseshusene i spill, ifølge oss. Noen liker «Super Mario World»-spøkelseshusene, andre liker Spencer-huset fra «Resident Evil», men hvilke liker du? Hvor skummelt tåler du at et spill-spøkelseshus er?

Til slutt har vi også førsteinntrykk av «Back 4 Blood», det etterlengtede nye spillet fra gjengen som ga deg «Left 4 Dead» og, ahem, «Evolve». Heldigvis ligner dette mer på førstnevnte, men sjangeren har fått mer konkurranse innad siden «Left 4 Dead» var en ting, så klarer dette spillet å hevde seg?

Nyt episoden så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3