Dette gjør historiefortellingen i «Nier Replicant» så fascinerende

Vi snakker både «Nier» og «Returnal» i ukas episode.

6. mai 2021 12:25

(PressFire.no): Yoko Taro, skaperen av «Nier» og «Drakengard»-serien, smører tjukt på med eksistensielle spørsmål og tragedier i «Nier Replicant» og skal jeg være helt ærlig så er det mesterlig utført. Vi snakker om spillet i ukas episode, og hvorfor det er noe du ikke må misse.

Pluss: Are (og Erik fra Pressfire) er litt uenige om hvor bra storyen i «Returnal» er, men begge er enige om at det er en drøm å spille og noe alle PS5-eiere bør sjekke ut sporenstreks. Fra den Giger-inspirerte settingen til «Groundhog Day» lev-dø-gjenta gameplay-loopen: Dette er uforglemmelige saker fra Housemarque.

Pluss: i ukas Topp 5 feirer vi i anledning den nært forekommende utgivelsen av «Resident Evil Village», de fem beste protagonistene serien har bydd på opp gjennom årene.

Erik fra Pressfire kom også med en heidundrendes rant om hvordan «Fortnite» på mystisk vis har kommet seg rundt markedsføringslovverket som eksplisitt forbyr reklame mot barn. Likevel er det business as usual for Epic her i Norge, så hva skjer?

Nyt episoden så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3